Starac čije je tijelo pronađeno u Rogatici je likvidiran

Starac čije je tijelo pronađeno u Rogatici je likvidiran


Milovan Simsija (78), koji je prije četiri dana pronađen mrtav u svojoj kući u selu Jačen kod Rogatice je brutalno likvidiran.

Portparol Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koje vodi istragu, Neven Kramer je rekao da se u ovom slučaju radi o teškom ubistvu.

“Obdukcijom je utvrđeno da se radi o ubistvu. Tužilaštvo je naložio preduzimanje svih istražnih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanju krivičnog djela i otkrivanju počinioca te utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je ubistvo počinjeno”, rekao je Kramer.

Starac je pronađen mrtav u svojoj kući 1. decembra i odmah se sumnjalo da se radi o ubistvu, ali je bilo nepohodno uraditi obdukciju da se to utvrdi, prenosi Glas Srpske.

U Tužilaštvu nisu mogli da kažu kako je starac ubijen niti da govore detalje o ovom slučaju. Prema nezvaničnim informacijama starac je bio žrtva razbojništva, odnosno pretpostavlja se da su ga usmrtile osobe koje su upale u njegovu kuću da ga opljačkaju.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija