Stradali 20-godišnjak i 17-godišnjak: Još dva putnika teško povrijeđena

Stradali 20-godišnjak i 17-godišnjak: Još dva putnika teško povrijeđena


U teškoj saobraćajnoj nesreći noćas u zaseoku Kutleše kod Imotskog smrtno su stradali 20-godišnjak i 17-godišnjak, dok su putnici iz vozila 18-godišnjak i 19-godišnjak teško povrijeđeni i nalaze se u splitskoj bolnici, saznaje se u srijedu iz splitske policije.

Nesreća se dogodila pola sata nakon ponoći na putu u zaseoku Kutleše kada je lično vozilo “mercedes”, u kojem su se nalazili mladići od 20, 19, 18 i 17 godina, izletio s kolovoza te udario u zaštitnu metalnu ogradu uz cestu i prevrnulo se.

Dvojica mladića od 20 i 17 godina su smrtno stradali na mjestu nesreće, a druga dvojica od 19 i 18 godina su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u KBC Split na dalje liječenje. Kako se saznaje zadobili su teške i višestruke tjelesne povrede.

Neslužbeno se saznaje da su poginuli vozač i suvozač.

Uz policiju i Hitnu pomoć intervenisali su i vatrogasci. Na teren su izašli pripadnici JVP-a Imotski s dva vozila i četiri vatrogasca.

Zbog obavljanja uviđaja na mjestu nesreće put je bila zatvorena za sav promet jutros do 05.00 sati.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija