Stravična nesreća kod Subotice: Dvoje mrtvih, ima i povrijeđenih

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila na putu Subotica – Bajmok, poginule su dvije osobe.

Kako pišu srbijanski mediji, ima i povrijeđenih. Oni su prevezeni u subotičku bolnicu.

Prema prvim informacijama, u nesreći su učestvovala tri vozila. Nesreća se dogodila na takozvanoj Tavankutskoj raskrsnici.

Uviđaj je u toku.

Nezvanično saznajemo da je vozilo koje se kretalo iz pravca Subotice preticalo teretno vozilo, i usljed neprilagođene brzine vozač je izgubio kontrolu, direktno se sudario sa drugim vozilom iz suprotnog pravca, dok je treće, koje je pretrpelo najmanje oštećenje, naletelo na njih. Jedna žena iz automobila (1974. godište) sa povredama koje nisu opasne po život, prevezena je u Opštu bolnicu Subotica.

Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve, navode iz Crne hronike.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79