Sudarili se Audi i Ford. Pet muškaraca izašlo iz Forda i pretuklo djevojku (20) i njenog brata (19)

U udesu koji se dogodio juče u 17 sati na Dušanovcu u Beogradu, kod isključenja sa auto-puta, teško su povrijeđene dvije osobe, djevojka N. J. (20) i njen brat S. M. (19)!

Brat i sestra su povrijeđeni kada su ih pretukla petorica muškaraca, koja su bila u automobilu “Ford” s kojim su se prethodno sudarili.

Amidža povrijeđenih je ispričao da je porodicu pogodilo to što se u medijima pojavila informacija “da su pretučeni momak i djevojka, kao i da su lakše povrijeđenI”. On kaže da su i N. J. i S. M. u bolnici, da im povrede nisu bezazlene, kao i da nije bila masovna tuča.

Amidža objašnjava da je svemu prethodilo to što je “Ford” udario u “Audi” njegovih rođaka velikom brzinom. Kako kaže otpozadi ih je udario i odmah počeo da bježi.

“Nakon što su ih udarili automobilom, odmah su krenuli da bježe sa lica mjesta, a onda su moj amidžić i amidžićna krenuli kolima da ih prate, pa su ih sustigli na jednom od semafora i tu su izašli da uslikaju auto i tablice, ne bi li imali neki dokaz za štetu koju su im nanijeli prilikom udarca. Prilikom njihovog izlaska iz auta i slikanja tablica, petorica momaka iz tog “Forda” počeli su da izlaze i da tuku mog amidžića i amidžićnu, kako šakama tako i palicama koje su izvukli iz auta”, priča zabrinuti amidža i dodaje:

“U cijeloj frci, naišlo je još jedno vozilo iz kojeg su izašla još dva momka, te su i oni počeli da ih tuku i da ih šutiraju, a u jednom momentu su čak povukli moju amidžićnu i htjeli da je bace sa mosta!

Kako priča amidža povrijeđenih, da nije naišao radnik iz obližnjeg restorana, koji je uspio da spasi djevojčicu od sigurne smrti i da ih otjera, cijela situacija bi se mnogo gore završila.

“Čovjek je naišao i krenuo da rastjeruje momke koji su lupali palicama po mom amidžiću i po kolima ne bi li ih u potpunosti razbili, a onda je primijetio i nju kako je guraju ka mostu u namjeri da je bace.

Na lice mjesta došla je policija i Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA gdje su im ustanovljene teške tjelesne povrede.

Mladić i djevojka su od jakih udaraca zadobili potres mozga, oštečenu slezenu od šutiranja i velike povrede vrata i glave, a trenutno se još uvijek nalaze u bolnici na VMA.

Još uvijek nisu indetifikovani nasilnici koji su odmah po dolasku radnika iz obližnjeg restorana počeli da bježe i uspjeli da pobjegnu.

Vozilo “Audi A3” koje su vozili brat i sestra tokom sudara, potpuno je uništeno, izbušene su im gume, polupana šoferka, kao i retrovizori.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79