Sumnja se da su u slijetanju Porschea poginula dva brata

Dvije osobe, čiji identitet još nije utvrđen, su poginule dok su dvije povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć u mjestu Novakovići kod Banjaluke, saopštilo je banjalučko Okružno tužilaštvo.

Kako navode, do nesreće došlo oko 21.50 sati na magistralnom putu Banjaluka – Laktaši kada je “Porsche Cayenne” sletio s puta.

Detalji stravične nesreće u kojoj su poginule dvije osobe: Porscheom upravljao Nihad Aljić, sletili su sa ceste

Kako Srpskainfo piše, sumnja se da su u ovoj nesreći poginula dva brata.

Vozilom je upravljao Nihad Aljić (46) iz Vukosavlja koji je povrijeđen kao i putnik u vozilu F.M. (29) iz Vukosavlja.

“Povrijeđenim licima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u UKC RS- Banjaluka. Prilikom saobraćajne nezgode dva lica su smrtno nastradala, a njihov identitet za sada nije poznat. Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79