Susret dva oca koja su na najsvirepiji način ostala bez sinova

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića (21) iz Banja Luke jučer je došao u Sarajevo gdje se susreo sa ocem ubijenog mladića Dženana Memića Murizom Memićem.

Susret dva oca koji su na najsvirepiji način ostali bez sinova bio je pun emocija i bola. Jedan drugome su tokom razgovora pružili podršku u otkrivanju istine o smrti njihovih sinova.

Podsjećamo, David Dragičević nestao je u noći 17. na 18. mart, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta na ušću Crkvene u rijeku Vrbas u Banjoj Luci. Iz policije su negirali navode o nasilnoj smrti, čak i nakon dvije obdukcije.

Drugom obdukcijom je utvrđeno da mu je otečen lijevi kapak, da ima podlive na desnom kuku, šakama i koljenima, nagnječenje čela i jagodica i ranu na čelu duboku tri centimetra. Za razliku od prve obdukcije, drugom je utvrđena fraktura lijeve nosne kosti, a pronađeni su krvni podlivi kod rebara.

Davidova porodica tvrdi da je on ubijen, te da je sve urađeno kako bi se sakrilo ubistvo, a namješteno da je riječ o utapanju.

Prema informacijama koje su se pojavile u ovaj slučaj umiješani su i neki policijski zvaničnici. Brojni detalji su sakriveni, ali porodica Dragičević najavila je novo okupljanje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments