Sutra dženaza Mehmedu Efendiću (24) koji je izgubio bitku za život

Tragične vijesti o gašenju mladih života danima potresaju BiH. Koronabirus sve više uzima danak u ljudskim životima i ne mari za godine.

Od posljedica zaraze u Sarajevu  je ugašen život dvadesetrogodišnjeg mladića Mehmed Meše Efendića.

Njegovi poznanici, prijatelji i porodica u nevjerici su dočekali vijest o njegovom preranom odlasku naročito jer je bio zdrav mladić, sportista bez hroničnih oboljenja.

Mehmed Meša Efendić, koji je u Sarajevu juče izgubio bitku za život, bit će ukopan u četvrtak, 18. marta 2021. godine u 13 sati na mezarju Grličića Brdo.

Međutim, njegovi prijatelji na društvenim mrežama od juče dijele navodni nalaz PCR testa, koji je Efendić uradio 11. marta, a na kojem se vidi da je negativan na koronavirus. U prilog tome objavljuju i navodnu prepisku Meše Efendića sa prijateljem, u kojem ga Efendić obavještava da ima ‘užasnu upalu sinusa’, ali da mu je covid test negativan.

Nedoumice o smrti Meše Efendića (24): Prijatelji tvrde – nije bio pozitivan, dva dana prije smrti urado je PCR test

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79