Sutra izmjena režima saobraćaja u Sarajevo: Zatvorene neke ulice

Sutra izmjena režima saobraćaja u Sarajevo: Zatvorene neke ulice


U srijedu, 4. septembra 2024. godine, građani Sarajeva mogu očekivati privremene izmjene u režimu gradskog saobraćaja uslijed održavanja javnog događaja na trgu Susan Sontag.

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je privremenu obustavu saobraćaja u ulicama oko trga, što će utjecati na rutine javnog prevoza.

Izmjene uključuju obustavu saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva, od raskrsnice s ulicom Ćemaluša do raskrsnice s ulicom Radićeva, te u ulici Kulovića, od raskrsnice s ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice s ulicom Maršala Tita, od 20:00 do 23:30 sati.

Kao posljedica ovih promjena, autobusne linije koje inače polaze s terminala Dom Armije preusmjerit će se na terminal Drvenija.

Iz GRAS-a pozivaju građane da planiraju svoje putovanje unaprijed kako bi izbjegli moguće neprijatnosti usljed izmjena u saobraćaju.

Detaljnije informacije o promijenjenim rutama i rasporedima autobusa bit će dostupne na zvaničnoj web stranici GRAS-a i putem lokalnih medija.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija