Svi smo u BiH taoci SNSD-HDZ-SDA

– Izetbegovićeva izjava da su u Federaciji BiH prebrojani lovci i mladi ljudi koji se mogu naoružati je prevršila svaku mjeru i svaku granicu normalnog ponašanja u politici – rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak.

Crnadak kaže da Izetbegović takođe još jednom pokazuje koliko je pogrešna politika SNSD-a bila svih ovih godina i koliko SNSD sa svojim partnerima predstavlja opasnost za mir i stabilnost regiona.

– Samo zato što ovakve izjave i politika SDA odgovaraju SNSD, jer su i oni najavljivali opkoljavanje kasarni i nasilno protjerivanje SIPA i OSA, danas se nalazimo u šizofrenoj politickoj situaciji, gdje su svi u BiH taoci trojke SNSD-HDZ-SDA – kaže Crnadak.

On ističe da je ovakvo prepadanje naroda uoči predizborne kampanje i namjerno podizanje tenzija, sa ratnohuškačkim izjavama antidejtonsko i antinarodno i zato ove stranke i ovi lideri moraju biti zaustavljeni i odstranjeni iz političkog života.

– Narod ima šansu da to uradi na izborima i to je šansa koja se ne smije propustiti, jer će u suprotnom ovi profesionalni nacionalisti nastaviti svoje maltretiranje građana i pustošenje budžeta – poručio je Crnadak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79