Svjedokinja nesreće u Hrasnom iz Doma zdravlja: Mislim da su to teške povrede!

Svjedokinja nesreće u Hrasnom iz Doma zdravlja: Mislim da su to teške povrede!


Danas se dogodila stravična nesreća u naselju Hrasno, u kojoj su dvije djevojke povrijeđene nakon što je automobil, prema svjedočenju, velikom brzinom udario u njih na trotoaru. Samra Manov, medicinska sestra iz Doma zdravlja Centar, bila je prisutna u trenutku nesreće i opisala dramatičan prizor.

“Bio sam tu preko puta kada se nesreća dogodila. Ovo vozilo koje je sada u travnjaku išlo je velikom brzinom bez kočenja. Uletio je u krivinu i udario dvije djevojke koje su bile na desnom trotoaru. Mislim da je jedna od njih teško povrijeđena s frakturom noge. Odmah smo pružili pomoć, stavili led na povredu dok su došla kola hitne pomoći”, rekla je Manov za Klix.

Maloljetnik na Grbavici BMW-om pokosio dvije djevojčice

Druga djevojka je udarila glavom u haubu vozila, krvarila je i imala velike povrede. Unatoč ozbiljnim povredama, bila je svjesna i komunikativna kada je hitna pomoć stigla na mjesto nesreće.

“Situacija je bila prestrašna. Vidjela sam da su dva momka koji su vozili automobil odmah izašli iz vozila i pozvali policiju i hitnu pomoć”, dodala je Manov.

Policija je trenutno na mjestu nesreće kako bi obavila istragu i utvrdila okolnosti ovog tragičnog događaja.

Stravične fotografije sa mjesta nesreće: “Jurcao je BMW-om i pokosio djevojčice”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija