Foto: Crna-Hronika
Teška nesreća u BiH: Uništen automobil premijera RS-a Radovana Viškovića

Teška nesreća u BiH: Uništen automobil premijera RS-a Radovana Viškovića


Teška saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Vlasenica – Kladanj u mjestu Tišča u kojoj su učestvovala putnička motorna vozila marke VW modeli Touareg i Golf 5 saznaje portal Crna-Hronika.

U ovoj nesreći je uništen službeni automobil Vlade Republike Srpske u kojem se nalazio premijer Radovan Višković sa svojom pratnjom. U nesreći su povrijeđena 3 osobe uklučujući si premijera Republike Srpske. Sve povrijeđene osobe nisu životno ugrožene.

Ovu informaciju potvrdila je portparolka MUP-a Republike Srpske Jelena Ivanović za portal Crna-Hronika.

Tri lica povrijeđena u saobraćajki, među kojima je i premijer Srpske Na magistralnom putu Vlasenica – Kladanj, u mjestu Tišča, opština Šekovići, danas oko 15,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, od kojih je jedno vozilo štićene ličnosti.

U saobraćajnoj nezgodi su povrijeđena tri lica koja su upućena u nadležne zdravstvene ustanove. Jedan od povrijeđenih je predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković. Niko od povrijeđenih lica nije životno ugrožen. Trenutno je obustavljan saobraćaj na navedenoj dionici puta zbog vršenja uviđaja” – potvrdila je portparolka Policijske uprave Zvornik Jelena Ivanović za portal Crna-Hronika.

Foto: Crna-Hronika

Foto: Crna-Hronika


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija