Teška nesreća u Zadru: Poginule tri ženske osobe iz Slovenije

Teška nesreća u Zadru: Poginule tri ženske osobe iz Slovenije


Za sada se zna da je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilom u podvožnjaku ispod Aerodroma Zadar te je desnom bočnom stranom podletjela pod kamion zadarskih tablica koji je dolazio iz smjera Zadra

Danas oko 12:04 sati na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku desila se saobraćajna nesreća.

Kako nezvanično saznaje Index.hr poginule su tri državljanke Slovenije.

Poginule imaju 66, 61 i 55 godina. Dvije poginule od 61 i 55 godina imaju hrvatska prezimena, moguće i dvojno državljanstvo, a jedna poginula žena ima samo slovensko državljanstvo.

Pretpostavlja se da je Toyotu Yaris vozila 66-godišnja državljanka Slovenije.

– Prema prvim informacijama, u nesreći su sudjelovali putnički automobil i teretno vozilo. Na teren su odmah po dojavi upućene sve dežurne službe javili su iz- PU zadarske.

Za sada se zna što je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilom u podvožnjaku ispod Aerodroma Zadar te je desnom bočnom stranom podletjela pod kamion zadarskih tablica koji je dolazio iz smjera Zadra.

Zbog osiguranja mjesta nesreće i provođenja uviđaja na navedenoj dionici ceste saobraćaj je obustavljen te se odvija alternativnim obilaznim pravcima.

21.04.2022., Zemunik – Zemunik Donji – Danas oko 12.04 sati na zupanijskoj cesti ZC-422 kod podvoznjaka u Donjem Zemuniku dogodila se prometna nesreca s poginulim osobama u kojoj su, sudjelovali osobni i teretni automobil Photo: Sime Zelic/PIXSELL


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija