Težak prizor iz Prijepolja: Otac, skrhan bolom, uzaludno traži sina duž obale rijeke

Težak prizor iz Prijepolja: Otac, skrhan bolom, uzaludno traži sina duž obale rijeke


U Prijepolju se nastavlja intenzivna potraga za nestalim Ivicom Golubovićem (39), koji je posljednji put viđen 3. decembra. Policija, porodica i komšije udružuju snage u nadi da će pronaći Ivicu što je prije moguće.

Porodica Golubović moli sve koji imaju informacije o njegovom nestanku da se jave policiji. Ivica Golubović je nestao iz svje kuće, ostavivši porodicu u očaju.

Ivičin otac, Milojica, ne odustaje od potrage i ističe da Ivica nije imao nikakvih razloga za nestanak. On poziva sve koji imaju bilo kakve informacije o sinu da se jave, kako bi pružio dragocjene podatke koji mogu pomoći u pronalasku.

Nestanak Ivice Golubovića je misteriozan, budući da nije ostavio nikakav trag ni sa sobom ponio lična dokumenta i telefone. Porodica i komšije ističu da je Ivica bio materijalno obezbijeđen, sretan, i da nisu primijetili nikakve naznake da će nestati.

Očajna porodica i zajednica apeluju na građane da budu pažljivi i obrate pažnju na bilo kakve informacije koje mogu biti od pomoći u potrazi za Ivicom Golubovićem.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija