(FOTO) TikTokeri Huda Kompany i Šeik Bosna objavljivali snimke iz Srebrenice. Građani ogorčeni

(FOTO) TikTokeri Huda Kompany i Šeik Bosna objavljivali snimke iz Srebrenice. Građani ogorčeni


Prije tri dana obilježena je godišnjica genocida u Srebrenici, a još 30 žrtava srebreničkog genocida je pronašlo smiraj u Potočarima.

Njima je klanjana dženaza, a porodice su ukopale uglavnom nekompletna tijela svojih najmilijih.

Nekoliko hiljada građana došlo je u Potočare, a među njima su bili i TikTokeri Huda Kompany i Šeik Bosna i to ne bi bila vijest da ogorčeni građani ne komentarišu njihov postupak kod slikanja i snimanja videa.

Naime, njih dvojica su odlučili snimati TikTok video iz Potočara, a na fotografijama pored spomenika žrtvama su nasmijani.

POGLEDAJ GALERIJU

“Došli ste na dženazu odati počast žrtvama koje su svoje živote dali za ovu državu, majke, sestre, nane, braća su ostali bez svojih najmilijih, a vi klošari ste došli ovdje da se reklamirate, došli ste skupljati lajkove i preglede na žrtvama. Stidite se. Pored uplakanih majki, sestri, nana, djedova koj ispraćaju svoje najmilije u suzama, vi pozirate uz lajk i osmijeh. Ništa vam nije sveto”, stoji u jednoj objavi na Facebooku.

@seikbosna_live Ne ponovilo se #seikbosna #foryou #fyp @HudaKompani82firmo @Suljo ♬ original sound – Kemal Ferhatović

“Stali kraj kamena u šehitluku i mezarju sa 8.372 imena i slikati se s dignutim palcem, pa nemate grama mozda ispod kose. Uperili prste jedan u drugog kao da se slikaju kraj Ajfelovog tornja, a ne kraj kamena sa 8.372 žrtve genocida.”, napisao je ogorčeni Nihad Aličković.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija