Tinejdžerovo oproštajno pismo rasplakalo i policajce: Do detalja napisao šta će da uradi i zašto

Tinejdžer Dragan D. (15) izvršio je samoubistvo početkom februara skokom u Tamiš s torbom punom kamenja, teškom 25 kilograma.

Nesretni maloljetnik je ostavio oproštajno pismo na čak 17 strana, a prema tvrdnjama poznanice porodice. U noći između sa 2. na 3. februar, Dragan D. je misteriozno nestao. Na pančevačkom keju pronađen je samo njegov bicikl. Odmah su alarmirane službe, a zbog sumnji da se dogodilo „najgore“, pretraga Tamiša i tog kraja ubrzo je počela.
Crne slutnje

Nažalost, crne slutnje su se obistinile. Na obalu Tamiša je 3. februara, oko 17 sati, izvučeno njegovo tijelo. Njegova majka Danijela je uzalud čekala cijelu noć i dan da se odnekud „pojavi“. Dječak je prije samoubistva ostavio oproštajno pismo, a njegov sadržaj je rasplakao i najiskusnije policajce.

– Ostavio je oproštajno pismo na čak 17 strana. Bilo je srceparajuće čitati ga. Odrastao je bez oca, ostavila ga je djevojka, a bio je i veoma osjetljiv. Potresno je bilo čitati kako do detalja opisuje šta planira da učini. Napisao je da će da skoči s mosta u Tamiš sa rancem punim kamenja. Izmjerena je težina ranca i ona je iznosila 25 kilograma, što je za krhko tijelo tinejdžera od 15 godina i te kako teško – navodi izvor blizak istrazi, piše Kurir.rs.

Prema riječima poznanice dječaka i njegove majke, Dragan je već duže pokazivao svoju patnju.
Raskinuo sa djevojkom

– Duša, bio je usamljen. Oca nije viđao, a veći dio vremena je provodio sa bakom i ujakom. Bio je osobenjak, a nažalost, situacija sa djevojkom je bila samo kap u čaši. Šokirani smo i dalje zbog svega i jako smo tužni. Bio je predivno i prepametno dijete. Dobar đak i dobar dječak, ali, nažalost, očigledno mu je bilo potrebno više pažnje – navodi jedna od poznanica porodice koja je željela da ostane anonimna.

Podsjetimo, Dragan je raskinuo sa djevojkom i to ga je veoma pogodilo. Njoj i najboljoj drugarici ostavio je po oproštajno pismo i poklon – djevojci privezak anđela, a najboljoj drugarici svoje omiljene stripove.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79