Točio gorivo pa bježao s benzinskih

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za drsku krađu. Naime, sumnjiči ga se da je u šest navrata u Zadru na više benzinskih postaja natočio gorivo u vozilo, nakon čega bi se udaljio ne plativši račun.

Tako je 24. decembra prošle godine u Ulici Franka Lisice na benzinskoj postaji natočio gorivo u vozilo, 25. i 27. decembra te 6. januara na benzinskoj postaji u ulici 84. gardijske bojne HV Termiti, 7. januara je natočio gorivo na benzinskoj postaji u ulici Braće Miroslava i Janka Perice, 9. januara ponovno na benzinskoj postaji u Zagrebačkoj ulici, kojom prilikom bi se svaki put udaljio vozilom a da nije podmirio račun.

Sveukupna materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv 32-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments