Tragedija bez odgovora: Porodica traži pomoć i nakon 16 godina zbog nestanka Mahmuta Tralješića

Tragedija bez odgovora: Porodica traži pomoć i nakon 16 godina zbog nestanka Mahmuta Tralješića


Porodica Mahmuta Tralješića suočava se s dugogodišnjom agonijom zbog misterioznog nestanka svog oca prije 16 godina. Uprkos godinama koje su prošle, porodica još uvijek nema rješenje za ovu bolnu enigmu.

U emotivnoj poruci na Facebook stranici, porodica je pozvala sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestanku Mahmuta Tralješića da im pruže pomoć.

“Mi tražimo pomoć u potrazi za nestalim ocem jer već 16 godina nemamo ni traga ni glasa od našeg oca”, navela je porodica, izražavajući očaj zbog neizvjesnosti koja ih prati od dana nestanka.

Mahmut Tralješić, poznat i kao Suljo, rođen 1947. godine, nestao je 17. marta 2008. godine kada je izašao iz autobusa u Velikoj Kladuši. Od tog trenutka, porodica nije dobila nikakve informacije o njegovom mjestu boravka ili okolnostima nestanka.

“Voljeli bismo samo saznati što se desilo s njim i ako nije više živ, barem da znamo gdje je ukopan, da se mi djeca barem na tom mjestu oprostimo od njega”, izjavila je porodica, izražavajući svoju želju za rješenjem ovog teškog slučaja.

Apel porodice postavljen na društvenim mrežama ima za cilj mobiliziranje zajednice i šire javnosti kako bi se pronašle ključne informacije koje bi dovele do razrješenja ovog dugogodišnjeg misterija nestanka. Nadaju se da će saznati istinu o sudbini svog oca i napokon pronaći mir.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija