TRAGEDIJA KOD BANJALUKE Automobilom UBIO PJEŠAKA i pobjegao s mjesta nesreće

Pješak Mijatović Radan (58) iz Gornje Piskavice, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19 časova dogodila na regionalnom putnom pravcu Banjaluka – Bronzani Majdan, u mjestu Jošikova voda.

Drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći za sada nije poznat, jer se nakon nesreće udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.
Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjauka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na pronalasku drugog učesnika, te utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne
nesreće.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale osobe koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske prenosi Srpskainfo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments