Tragedija u BiH: Petorica fudbalera automobilom sletili u Unu, trojica izašla živa

Tragedija u BiH: Petorica fudbalera automobilom sletili u Unu, trojica izašla živa


Prema informacijama GO SDP Bosanska Krupa, sinoć se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci u kojoj su sudjelovali nogometaši NK Sloga iz Bosanske Otoke.

Kako oni navode, njih petorica su imali saobraćajnu nesreću i sletjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci, trojica su se uspjeli spasiti dok su se dvojica utopili.

U pitanju su kapiten kluba Nedžad Mujagić te Adnan Fajić, sin od nekadašnjeg nogometaša Sloge Rizaha Fajića koji je i sam nosio dres Sloge.

Ekipe službe za spašavanje i članovi Kajak kanu kluba Kormoran će od jutarnjih sati raditi na vađenju olupine i tijela stradalih.

Dragi prijatelji, večeras se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke ,njih pet je imalo saobraćajnu nesreću i slijetjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci .

Tri su se fudbalera uspjeli spasiti i izići iz vozila ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge , Nedžad Mujagić Dzoni zaposlen u JKP 10.juli koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu u i Fajić Adnan , sin od Fajic Rizaha ,nekadašnjeg fudbalera Sloge ,koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol.

Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak kanu kluba Kormoran će od jutarnjih sati raditi na vadjenju olupine i tijela stradalih .

Stradalim neka je veliki rahmet a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaze.

Dodajmo da je Sloga jučer odigrala utakmicu 14. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Zapad protiv ekipe NK Brnjaci i zabilježila pobjedu rezultatom 4:2.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija