Foto: Arhiv/Ilustracija
Tragedija u BiH:  Poginuo vozač traktora u Novom Gradu

Tragedija u BiH: Poginuo vozač traktora u Novom Gradu


U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče a u kojoj su učestvovali kombi i traktor na magistralnom putu Novi Grad – Kostajnica u mjestu Ravnice stradao je vozač traktora N.P.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Prijedor, juče oko 14.35 časova prijavljeno je da se na magistralnom putu Novi Grad- Kostajnica u mjestu Ravnice dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno.

“Uviđajem na licu mjesta utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao K.Ć. iz Sanskog Mosta upravljajući vozilom VW Transporter i N.P. iz Novog Grada koji je upravljao traktorom. U saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede zadobio je vozač K.Ć., dok je vozač traktora N.P. zadobio teške tjelesne povrede i prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je, usljed težine povreda, preminuo”, naveli su iz PU Prijedor.

Dodali su da da apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja.

“Na vozače traktora apelujemo da prilikom učestvovanja u saobraćaju na javnim putevima koriste zakonom propisano žuto rotaciono svjetlo”, istakli su iz Policijske uprave Prijedor.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija