Tragedija u BiH: Poginuo pješak kojeg je sinoć udario pijani i drogirani vozač

Tragedija u BiH: Poginuo pješak kojeg je sinoć udario pijani i drogirani vozač


Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se jučer u Bosanskom Petrovcu u kojem su učestvovala dva putnička automobila marke VW Golf i Škoda Felicija i pješak koji je nažalost umro u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Kako doznaje portal Crna-Hronika usljed neprilagođene brzine putnički automobil marke VW Golf izgubio je kontrolu nad vozilom, pokupio pješaka te udario u Škodu nakon čega se prevrnuo na krov.

Nesreća se dogodila u ulici 5. korpusa u kojoj je postavljen i stacionirani radar. Kako nezvanično saznajemo vozač VW Golfa je bio pijan i drogiran koji je pješaka incijala A.B. rođenog 1987. godine udario na pješačkom prelazu.

Putničkim automobilim marke VW Golf upravljao je Zino Jaganjac izgubio je kontrolu nad vozilom, udario pješaka koji se nalazio na trotoaru te udario u Škodu nakon čega se prevrnuo na krov.

Također teško je povrijeđen i vozač Golf-a. Portal Crna-Hronika saznaje da je umro Adis Begić rođen 1987. godine koji se bavio sječom šume rodom iz Velike Kladuše.

Na teren su izašli odmah pripadnici MUP-a USK i službenici Hitne pomoći.

Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija