Tragedija u Hrvatskoj: Mladića (17) ubio strujni udar, dok se tuširao

Tragedija u Hrvatskoj: Mladića (17) ubio strujni udar, dok se tuširao


Iz PU splitsko-dalmatinske obavještavaju kako su danas, oko 14:45 sati, zaprimili informaciju da je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći u općini Jelsa na otoku Hvaru jer je u dvorištu porodične kuće najvjerojatnije uslijed strujnog udara povrijeđan maloljetnik, piše Slobodna Dalmacija.

Kako neslužbeno sazne Slobodna Dalmacija, dječak je austrijski državljanin koji je boravio s porodicom na Hvaru. Do strujnog udara je, navodno, došlo tokom tuširanja na vanjskom tušu u dvorištu kuće koju su iznajmili.

Maloljetnik je od zadobivenih povreda na žalost preminuo na mjestu događaja. Novinari su obavijestili nadležno državno odvjetništvo i obavit će se uviđaj, piše Slobodna Dalmacija.

Od posljedica strujnog udara u mjestu Zavala u Općini Jelsa na Hvaru preminuo je maloljetnik. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o 17-godišnjaku koji je od zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja. Prema informacijama s kojima raspolažemo, riječ je o državljaninu Austrije koji je na Hvaru ljetovao u unajmljenoj kući, a sve se dogodilo dok se tuširao u dvorištu, na vanjskom tušu. Hitna je brzo stigla na mjesto nesreće, no unatoč naporima liječnika medicinskog tima, mladiću nije bilo spasa.

– Danas, 21. srpnja 2023.godine, oko 14:45 sati zaprimili smo informaciju da je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći u Općini Jelsa na otoku Hvaru jer je u dvorištu obiteljske kuće najvjerojatnije uslijed strujnog udara ozlijeđen maloljetnik.

Maloljetnik je od zadobivenih ozljeda na žalost preminuo na mjestu događaja. Obavijestili smo nadležno državno odvjetništvo i obaviti će se očevid – izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija