Tragedija u porodici Nebojše Lazića Zenge koji je učestvovao u zločinima u Vogošći

Tragedija u porodici Nebojše Lazića Zenge koji je učestvovao u zločinima u Vogošći


Ime Nebojše Lazića Zenge poznato je građanima sarajevskih naselja Vogošća, Svrake kada je učestvovao u etničkom čišćenju ovih naselja a njegovo ime spominje se i u presudi Jovanu Tintor zvanom Joja koji je osuđen na deset godina zatvora za zločine počinjene u Vogošći kod Sarajeva 1992. godine piše Crna-Hronika.

presuda-u-predmetu-Jovan-Tintor (1)

Zengu su sarajevski mediji predstavljali kao prvog čovjeka do Milorada Dodika a bio je jedan od glavnih špijuna paralelne obavještajne službe Republike Srpske.

Zenga je bio prijatelj i sa “Gulenovcima” a na ovoj fotografiji je u prijateljskom zagrljaju sa  Ali Dokumaći. „Objavljujemo fotografije na kojima se vide Nebojša Lazić Zenga, jedan od glavnih špijuna paralelne obavještajne službe Milorada Dodika, Ali Dukumaći i Halil Ibrahim Bayram, direktori Hizmetovih, odnosno organizacija Fetulaha Gulena, imama kojeg Turska optužuje da stoji iza vojnog udara.

POGLEDAJ GALERIJU

Nažalost porodicu Nebojše Lazića zvanog Zenga zadesila je tragedija.

Pjevačica Andrijana Lazić poginula je u Dubaiju. Naime, ona je pala sa 24. sprata zgrade.

Njen otac Nebojša Lazić je na svom Fejsbuk profilu objavio niz Andrijaninih fotografija i na taj način se oprostio od nje. – Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvijek ćeš ostati dio moje duše, voljeće te tata do zadnjeg dana života svog – napisao je on u opisu snimka

Takođe, bila je školovana – diplomirana pravnica, zaposlena u MUP-u Republike Srpske. Andrijana je bila na početku pjevačke karijere, a pre odlaska na put je snimila dvije pesme koje je trebalo uskoro da ugledaju svjetlost dana.

Njen otac Nebojša je sad pokazao policijski izvještaj.

U pomenutom izvještaju je navedeno da je riječ o nesrećnom slučaju. – Napominjemo da je 10. januara 2024. pomenuta žena (Andrijana Lazić, prim.aut.) umrla od posljedica pada sa visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti – navodi se, između ostalog.

Andrijana je, inače, u ovom periodu trebalo da izbaci i promoviše dvije pjesme.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija