Tragedija u Srbiji: Maloljetnicu prodali radi dogovorenog braka. Iživljavali se nad njom

Tragedija u Srbiji: Maloljetnicu prodali radi dogovorenog braka. Iživljavali se nad njom


Koliko je trajalo mučenje i kakvu torturu je proživljavala Kristina N. (16), tek se treba utvrditi

Maloljetna Kristina N. (16) umrla je prije tri tjedna ugušivši se vlastitom krvlju uslijed posljedica višemjesečnog fizičkog zlostavljanja. Privedeni su roditelji njenog supruga (16).

Dok tužiteljstvo pokušava rasvijetliti slučaj, čak sedmero maloljetne djece privedenog bračnog para, a među njima i šesnaestogodišnji muž preminule djevojke, smješteni su u udomiteljske porodice, pišu Novosti.

Šta se sve događalo u kući u Kolubarskoj ulici u Smederevskoj Palanci u danima i tjednima koji su prethodili smrti djevojke, teško je naslutiti. Koliko je trajalo mučenje i kakvu torturu je proživljavala Kristina N. moralo bi utvrditi Više javno tužiteljstvo u Smederevu, javlja RTL.

“Istraga je intenzivna, saslušavaju se svjedoci, provjeravaju informacije koje dobivamo o višemjesečnom nasilju, a uslijedit će i vještačenja kako bismo rasvijetlili čitav slučaj”, kaže Ivan Konatar, viši javni tužitelj u Smederevu.

“Ono što, zasada, mogu potvrditi jest uzrok smrti iz obdukcijskog zapisnika koji je stigao u tužiteljstvo. U njemu stoji da je ‘smrt nasilna uslijed gušenja želučanim sadržajem kojem je prethodilo stanje šoka i gubitak svijesti nakon nasilno nanesenih ozljeda na velikoj površini tijela”, prenosi tužitelj nalaz obducenata.

Osim toga, sumnja se i da je maloljetna djevojka iz Beograda u ovu porodicu u Palanci, gdje je živjela, dospjela prošlog ljeta, nakon što su je roditelji prodali zbog dogovorenog braka.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija