Tragedija u Tuzli: Muškarac likvidirao suprugu pa sebi pucao u glavu. Bore mu se za život

Tragedija u Tuzli: Muškarac likvidirao suprugu pa sebi pucao u glavu. Bore mu se za život


 

Porodična tragedija dogodila se jutros u Tuzli, kada je muškarac ubio svoju suprugu, nakon čega je sebi pucao u glavu. Kako saznaje Klix.ba, njemu se ljekari bore za život.

Iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona su kazali da su njihovi službenici jutros oko osam sati zaprimili prijavu da su se iz stana u Tuzli u Ulici Maršala Tita, čuli pucnjevi iz vatrenog oružja.

“Izlaskom na mjesto događaja, u stanu je zatečeno beživotno tijelo ženske osobe i muška osoba sa povredama nanesenim iz vatrenog oružja. Muškarac je prevezen u UKC Tuzla i trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi”, naveli su iz uprave policije MUP-a TK.

Uviđaj obavljaju kantonalni tužilac, službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla. Istraga u vezi ovog slučaja je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, razlog tragičnog čina su porodične razmirice.

Naime, kako nezvanično saznaje Tuzlanski.ba muškarac inicijala S.M. iz vatrenog oružja usmrtio je suprugu nakon čega je pucao u sebe u namjeri da i sebi oduzme život.

Kako je iz Uprave policije MUP-a TK saopćeno za Tuzlanski.ba službenici policije jutros u 08:00 sati zaprimili su prijavu da su se iz stana u ulici Maršala Tita čula pucnjava iz vatrenog oružja. Izlaskom na mjesto događaja, u stanu je zatečeno beživotno tijelo ženske osobe i muškarac sa povredama nanesenim iz vatrenog oružja. Muškarac je prevezen u UKC Tuzla i trenutno se nalazi na intezivnoj njezi gdje mu se ljekari bore za život.

“Pacijent hospitaliziran u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju. Primljen je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju” – kratko je saopćila glasnogovornica Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Tuzli Ersija Aščerić-Mujedinović. Uviđajne radnje obavljaju dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona, službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK i Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija