Tragedija u Živinicama: Pored parkića pronađeno beživotno tijelo

Tokom današnjeg dana u parku u Gornjim Živinicama pronađeno je beživotno tijelo, za sadad nepoznate muške osobe. Kako saznaje portal Crna-Hronika policijskim službenicima je u 7:40 prijavljeno tijelo na lokalitetu mjesta Rasadine.

Odmah po prijavi, na teren su izašli pripadnici MUP-a TK PU Živinice koji su na livadi zategli muškarca M.K. (1974) bez znakova života.

Pored policijskih službenicima MUP-a TK PS Živinice, izašli su na teren i zdravstveni radnici Doma zdravlja u Živinicama gdje je dežurni ljekar mogao konstatovati samo prestanak života muške osobe, 50-godišnjaka.

Kako su nam potvrdili iz MUP-a TK, najvjerovatnije se radi o prirodnoj smrti.

Dežurni tužilac je naložio prevoz tijela preminulog u JKP Komemorativni centar Tuzla, radi vršenja obdukcije, te se poduzimaju i dalje radnje u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima se desio ovaj događaj, a po naloguni pod nadzorom postupajućeg tužioca.

Pogledajte sliku sa mjesta događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79