Tragičan kraj jedne porodice – Ubio suprugu pa izvršio samoubistvo

Boleč, blizu Beograda, je sinoć bio svjedok tragičnog događaja u kojem je Milan K. (65) ubio svoju suprugu Gordanu (59) i nakon toga izvršio samoubistvo u dvorištu porodične kuće.

Prema riječima komšija, Milan je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, gdje je ponekad izražavao svoju tugu i očaj. Na njegovom Facebook profilu, objavio je prije desetak dana: “Ko živ, ko mrtav, ja ću definitivno umrijeti sam! Jbg, kakav put, takva i zadnja stanica.” Ova objava sada izgleda kao zastrašujući predznak stravičnog čina koji je uslijedio.

Tri mjeseca prije tragedije, Milan je takođe podijelio objavu kojom je spomenuo da se “porodica raspala”, što ukazuje na moguće probleme u njihovom braku. Komšije su potvrdile da je u tom periodu prestao da komunicira sa suprugom, čime se pogoršavala situacija u domaćinstvu.

Svjedoci su ispričali da je sinoć došlo do svađe, koju je Milanov otac pokušao umiriti. Međutim, Milan ga je uz prijetnje otjerao u kuću, nakon čega je uslijedila pucnjava koja je zauvijek promijenila sudbinu ove porodice. Ljekari Hitne pomoći, koji su stigli brzo nakon dojave, nažalost, nisu uspjeli spasiti život supružnicima.

Komšije su opisale ubijenu Gordanu kao divnu osobu, vrijednu radnicu koja je bila zaposlena kao čistačica u Beogradu. S druge strane, Milan je nekad bio zaposlen kao vulkanizer, ali je nakon borbe sa alkoholizmom odlučio prestati piti.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79