Tragičan kraj potrage za nestalom 81-godišnjom staricom

Tragičan kraj potrage za nestalom 81-godišnjom staricom


Članovi Gorske službe spašavanja u ponedjeljak su na području Roškog Polja pored Tomislavgrada pronašli tijelo 81-godišnje Lj. G. iz tog mjesta.

Kako su kazali iz Gorske službe spašavanja Livanjskog kantona, rano jutros dobili su dojavu iz kantonalnog MUP-a da se u naselju Roško Polje noć prije iz porodičnog doma udaljila starija žena u nepoznatom pravcu te da se otad za njom gubi svaki trag.

Zadnji put je, kažu, viđena oko 22 sata u nedjelju, a u potragu za njom odmah su krenuli članovi porodice i komšije.

“U ponedjeljak u jutarnjim satima izašlo je dvadeset pet članova GSS-a Livanjskog kantona, Tomislavgrada i Posušja na područje Roškog Polja te su u saradnji s mještanima ovog naselja danas oko 15.30 sati na jednom proplanku, oko 800 metara zračne linije od porodične kuće, pronašli tijelo nestale žene”, rekao je Feni pročelnik stanice Gorske službe spašavanja Livanjskog kantona Ante Dadić.

Daljnje uviđajne i istražne mjere poduzeli su službenici PU Tomislavgrad u saradnji s dežurnim tužiocem Livanjskog kantona, a prema prvim nezvaničnim informacijama na nestaloj osobi nema tragova nasilne smrti.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija