Traže se očevici: Policija moli za pomoć građana u istrazi oko pronalaska mrtve bebe

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Srednjobosanske županije (SBŽ) je informiralo javnost da je dana 5.9.2021.godine oko 15:10 sati u Policijsku postaju Bugojno prijavljeno da je u ulici Rostovska, općina Bugojno, ispod mosta u rijeci Vrbas, pronađeno beživotno tijelo novorođenčeta.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, te u suradnji sa nadležnim tužiteljstvom pristupili poduzimanju intenzivnih mjera i radnji na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi prijavljenog događaja.

Obzirom da je poduzimanje navedenih aktivnosti još u tijeku, iz MUP-a SBŽ mole građane koji raspolažu bilo kakvim informacijama koje bi mogle dovesti do rasvijetljavanja ovog događaja, da iste jave u najbližu policijsku postaju pozivom na besplatan telefonski broj 122, ili na broj operativnog centra MUP-a SBŽ: 030/546-208, ili putem e-maila: glasnogovornik@sbk-ksb.gov.ba.

Građani za sve dostavljene informacije mogu ostati u potpunosti anonimni, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a SBŽ.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79