Traži se pritvor za pomahnitalog Nikolu koji je ubio inspektora MUP-a RS

Traži se pritvor za pomahnitalog Nikolu koji je ubio inspektora MUP-a RS


Prijedlog za određivanje mjere pritvora za četiri osobe uhapšene zbog ubistva policijskog inspektora Nenada Markovića predložit će Okružno javno tužilaštvo bijeljinskom Okružnom sudu.
Krivično djelo

U utorak u kasnim večernjim satima četvorica osumnjičenih za ubistvo policijskog inspektora, među kojima je i prvoosumnjičeni Nikola Kokanović, predati su u nadležnost bijeljinskog tužilaštva.

– Tužilaštvo će predložiti pritvor osumnjičenom Kokanoviću zbog sumnje da je počinio krivično djelo „Teško ubistvo“ i licima S.D., B.S. i D.Š. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo „Pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela“ – saopćeno je iz Tužilaštva.

Svi osumnjičeni se terete i za krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

Nikola Kokanović se pravda da je kobne noći bio je pijan i drogiran i da se ne sjeća

Podsjećamo inspektor Marković ubijen je u ponedjeljak u ponoćnim satima ispred jednog ugostiteljskog objekta u Bijeljini. Kokanović i Marković, prema nezvaničnim informacijama, navodno nisu bili u sukobu, a prema dosad dostupnim informacijama u Markovića je pucano u trenutku kada je izlazio iz kluba.
Verbalna rasprava

Prema nezvaničnim informacijama prije ubistva došlo je do verbalne rasprave. Prema jednoj verziji događaja, Kokanoviću nije bilo dopušteno da uđe u objekat, a prema drugoj verziji do prepirke je došlo unutar objekta.

Kokanović je osoba koja se i ranije nailazila u sukobu sa zakonom te je tako već krivično gonjen i procesuiran. Naime, on je krajem prošle godine osuđen na dvije godine zatvora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija