Treća gimnazija Sarajevo se oprostila od doktorice Alme Suljić

Treća gimnazija Sarajevo se oprostila od doktorice Alme Suljić


JU Treća gimnazija Sarajevo se oprostila od doktorice Alme Suljić, koja je bila njihova učenica, putem Facebook profila.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Sa dubokom tugom i bolom, obavještavamo našu školsku zajednicu o tragičnoj smrti naše mile bivše učenice, mlade doktorice Alme Suljić. Riječi su nemoćne pred težinom ovog gubitka. Alma je bila svima omiljena, dragocjena duša koja je nepravedno izgubljena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Sjećat ćemo je se kao predivne mlade djevojke, koja je svojom ljubaznošću, dobrotom, pažnjom i životnom energijom osvajala srca svih koji su je poznavali. Bila je izvor radosti i optimizma, inspiracija za mnoge od nas. Njena posvećenost i predanost našoj školi ostavile su dubok trag koji neće biti zaboravljen.

Alma je bila primjer izvanrednosti i plemenitosti, kako na akademskom polju, tako i u društvenom angažmanu. Bila je ponos naše škole i predsjednica Vijeća učenika.
U ovim teškim trenucima, naše misli su s Alminom porodicom i prijateljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija