Turista autom blokirao vlasniku ulaz, on mu “zaključao” gumu

Fotografija automobila parkiranog ispred ulaza u dvorište ne bi bila neobična da automobil nije bio vezan za dvorišnu kapiju.

Na autu ispod brisača stoji poruka “Vaše auto sam zaključao jer je zatvorilo naš ulaz!”, a fotografija je objavljena na Facebook stranici Saobraćajne nezgode sa opisom “Zločin i kazna”.

Lokacija događaja je nepoznata, a reakcije su različite. Dok su se pojedini smijali “kazni” za nepropisno parkiran automobil, bilo je i onih koji su osudili ponašanje vlasnika dvorišta jer smatraju da bi neko od pješaka mogao da zaglavi i da se povrijedi.

“Peci kokice i sist’ preko puta… Zanimljivo bi moglo da bude kad se vozač vrati, a u međuvremenu drugi pješak skoči kao noj preko žice”, “Vozač neće primijetiti, pa ograda ode”, “Otključavanje 50 eura”, “Stranac slabo razumije hrvatski, a ovakva ‘kazna’ bi mogla da se prevuče bez ikakve štete, ali može lako da se nekome otete, ali može da bude i više štete”, samo neki od komentara ispod fotografije neobičnog događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79