Turski avion prinudno sletio u Beograd zbog trudnice

 

Nesvakidašnja drama koja se danas odigrala iznad neba Beograda, okončana je, nakon što je avion na relaciji Istanbul-Cirih morao prinudno sleteo na međunarodni Aerodrom “Nikola Tesla”, a razlog slijetanja bila je trudnica koja je u drugom mjesecu trudnoće i koja je imala krvarenje, saznaje nezvanično “192_rs”.

“Hitna pomoć sačekala je avion na pisti, a trudnica je prevezena u KBC Zemun”, navodi se u opisu objave. Da podsjetimo, u 14.30 sati objavljeno je da avion “upravo prinudno slijeće” na beogradski aerodrom. Kako je objavljeno na društvenim mrežama, avion je tek iz drugog puta uspio uspješno da sleti na Aerodrom “Nikola Tesla”. Prvobitno je navedeno da je avion letio za Pariz, ali, kako se saznaje, letjelica je putovala na relaciji Istanbul-Cirih.

Aerodrom “Nikola Tesla” oglasio se za “Blic” o tome šta se tačno desilo. “Let avio-kompanije “Turkish Airlines” na liniji Istanbul-Cirih, vanredno je u 14.45 časova sleteo u Beograd zbog medicinskih razloga. Sve relevantne aerodromske službe su reagovale u najkraćem mogućem roku, a zbrinjavanje putnika kojem je potrebna medicinska pomoć je u toku. U međuvremenu, putnici su u avionu, gdje čekaju dalje informacije od avio-kompanije o nastavku putovanja ka odredištu”, kažu iz aerodroma za “Blic”.

Tek iz drugog puta uspješno sletio

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

“Avion iz Istanbula za Pariz upravo prinudno slijeće u Beograd iz za sada nepoznatih razloga, u niskom letu prešao je preko Srema i Novog Sada i vraća se ka Beogradu, ljudi koji su vidjeli avion sa zemlje, kažu da je imao otvorene točkove”, navodi se u prvoj objavi. Nekoliko minuta kasnije objavljeno je da prvo prinudno slijetanje nije uspjelo.

U sljedećem pokušaju, kako se navodi, avion je uspio da sleti. “Avion je prethodno napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio za Beograd, ali nije uspio da sleti iz prvog puta. Nakon leta iznad šireg područja Beograd, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspješno sletio. Sve vrijeme točkovi su bili otvoreni”, stoji u narednoj objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79