Tužan dan u Cazinu: Prestalo je da kuca srce mlade Seline Pašić

Teško je prihvatiti bilo čiju smrt, ali kad je riječ o mladoj osobi koja tek treba da živi, da ispunjava svoje snove, upoznaje svijet i sve njegove ljepote, da na kraju bude nečiji cijeli svijet – te smrti posebno bole. Čak i kad ne znamo tu mladu osobu.

Ovaj 24. juni upamtit ćemo kao još jedan tužan dan za Cazin jer prestalo je da kuca jedno mlado, nevino srce, srce Seline Pašić.

Uzrok smrti mlade djevojke za kojom danas njen rodni grad plače nam za sada nije poznat, ali sa sigurnošću znamo da je Cazin izgubio mladost, jedan divan osmijeh i jednu čistu dušu.

Dragoj Selini želimo da joj dragi Allah, dž.š, podari vječni Džennet, a njenoj porodici sabur.

Neka nam ovo bude još jedna opomena o kratkoći života i podsjetnik na sve ono što je uvijek bilo, jeste i uvijek će biti važno. Već sada recite onome koga volite da ga volite, jer nikada ne znate hoćete li opet imati priliku.

Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. 💔

Večaras je cijeli Cazin i sve koji su saznali šo.kirala vijest da je preminula mlada sugrađanka Selina Pašić. Vijest je prvi objavio na FB njen poznanik, a zasad nije poznat uzrok.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79