Tužilaštvo formiralo predmet: Evo šta kažu iz policije nakon prijave građana o zagađenoj vodi

Policijska uprava Bijeljina zaprimila je dvije prijave u vezi sa problemima koji se odnose na vodu u zgradi “Supereta” u Ulici kneginje Milice, te je istraga u toku, a Okružno javno tužilaštvo Bijeljina je otvorilo predmet.

Prema saznanjima, Policijska stanica Bijeljina 11. novembra zaprimila prijavu predsjednika ZEV “Supereta“ da je došlo do zagađenja vode za piće u cjevovodu zgrade u Ulici kneginje Milice.

O navedenoj prijavi obaviješten je nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se u vezi sa navedenom prijavom obavijesti sanitarna inspekcija grada Bijeljina.

Prema informacija nadležna policijska stanica je i 27. novembra zaprimila prijavu predsjednika ZEV, da radnici AD “Vodovod” pokušavaju u podrumu navedene zgrade da postave nepovratne ventile.

O svemu je, dodaju, obaviješteno i postupajuće tužilaštvo, koje je policiju obavijestilo da je oformilo predmet u vezi sa kontaminacijom vode u cjevovodu gradskog vodovoda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79