Tweet Mihaila Podoljaka: “Putin nikom ne oprašta”

Mihail Podoljak, savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, oglasio se na Twitteru nakon izvještaja o padu aviona u kojem je navodno bio i Jevgenij Prigožin.

Podoljak je izjavio da je Vladimir Putin “čekao trenutak” da, kako se spekulira, likvidira Jevgenija Prigožina. Njegove riječi su izrazile zabrinutost u vezi moguće uloge Putina u cijelom događaju, dok se čeka potvrda i detalji o situaciji.

Savjetnik je također upozorio da je “vrijedno sačekati da nestane magla rata”, aludirajući na složenost situacije i potrebu za potpunim informacijama prije donošenja zaključaka. Iako je trenutno nejasno je li Prigožin stvarno likvidiran, Podoljak naglašava da su Putinove akcije, kako tvrdi, izrazito nemilosrdne.

Podoljak je dodao da je očito da je Prigožin “potpisao specijalnu smrtnu presudu” kada je povjerovao u “garancije” Aleksandra Lukašenka i Putinovu “časnu riječ”. Njegova izjava sugerira duboke sumnje u ispravnost obećanja i sporazuma kojima se Prigožin povodio.

Ova izjava Mihaila Podoljaka stavlja naglasak na kompleksnost međunarodnih odnosa i političkih dinamika u regiji. Iako trenutna situacija izaziva sumnje i špekulacije, važno je pričekati potvrđene informacije prije donošenja zaključaka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79