U Brčkom nestao Adnan Omerčić: U jutarnjim satima napustio kuću i od tada mu se gubi svaki trag

U Brčkom nestao Adnan Omerčić: U jutarnjim satima napustio kuću i od tada mu se gubi svaki trag


Policija Brčko distrikta pozvala je građane da im pomognu u pronalasku Adnana Omerčića (1978) čiji je nestanak prijavljen 19. decembra.

Omerčić je, kako je prijavljeno, otišao iz kuće u ulici Lejlića broj 156 u Brčkom, u jutarnjim satima, te da se do podnošenja prijave nije vratio kući.

Na sebi je u trenutku nestanka na sebi imao: šarenu jaknu, crne duboke cipele, crnu kapu, deblje je građe, te duže kose i sa dužom bradom.

“Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su odmah nakon prijave izašli na teren i započeli pretragu terena s ciljem pronalaska navedenog lica. S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovanog, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o muškoj osobi gore navedenog opisa Adnanu Omerčiću, da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200”, saopćeno je iz Policije Brčko distrikta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija