U dvije saobraćajne nesreće godinula dva brata Goran i Milovan

U dvije saobraćajne nesreće godinula dva brata Goran i Milovan


Milovan Vuk Novaković je 2017. godine teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, dok je 2013. u slijetanju “audija 80” poginuo njegov brat Goran

Fudbaler iz Srpca Milovan Vuk Novaković (29), koji je rano jutros poginuo u sudaru s kamionom u Rovinama kod Gradiške, prije deset godina je u saobraćajnoj nesreći izgubio starijeg brata Gorana Novakovića!

Tridesetsedmogodišnji Goran život je izgubio u avgustu 2013. godine kada je automobilom “audi 80” sletio s puta u blizini svoje kuće u Sitnešima kod Srpca. S njim se tada vozio i brat Velibor koji je u nesreći lakše povrijeđen piše Una.

Inače, Novaković je igrao fudbal za austrijski klub FC Judenburg. Po završetku sezone je došao u rodni kraj, da bi ga zadesila strašna sudbina. Tokom karijere Milovan Vuk je igrao za Zvijezdu 09, NK Orašje, Kozara Gradiška, Drina Zvornik, Krupa, a zadnje dvije godine je proveo u Austriji.

Brojni klubovi na društvenim mrežama opraštaju se od stradalog Milovana, izjavljujući saučešće njegovoj porodici.

“Prerano je ugašen još jedan mladi život. Vuk je bio veliki zaljubljenik u fudbal. Sportista, drug, ljudina. Jedan od najboljih fudbalera koje je Srbac iznjedrio”, samo je jedan od brojnih komentara na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Podsjetim, nesreća se dogodila jutros u 5.50 časova na magistralnom putu Gradiška – Banjaluka. Novaković se vozio u “fiatu” kada je, pod nerazjašnjenim okolnostima, izgubio kontrolu i iznenada skrenuo u lijevu kolovoznu traku i podletio pod kamion “Daf”. Od siline udara na mjestu je ostao mrtav, dok je njegov automobil u potpunosti smrksan.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija