U istragu se uključuje i FBI: Prijeteće poruke pronađene u Andrijaninom mobitelu

Nove informacije o smrti pjevačice Andrijane Lazić, koja je bila i pripadnica MUP-a RS-a, otkrivaju dodatne elemente misterije oko tragedije u Dubaiju. Prvobitno saopćeno da je pala s 24. sprata zgrade, detalji istrage sada bude sumnje i potrebu za ekshumacijom tijela.

Pokazano nije pokazano tijelo radi šoka, no obdukcija nije otkrila tragove alkohola ni narkotika.

Tri djevojaka koje su bile s njom u sobi tvrde da nisu čule nikakve sumnjive zvukove, a Andrijana nije davala znakove da bi naudila sebi.

Iako je policija u Dubaiju zadržala Andrijanine prijateljice, puštene su na molbu njezinog oca Nebojše Lazića. Sumnje oko načina njezine smrti pojačane su jer je teško pasti s 24. sprata zgrade zbog sigurnosnih mjera i ograde na terasi.

Postoje i prijeteće poruke pronađene u njezinom mobitelu, koje bi mogle biti povezane s motivima događaja.

Prijatelji tvrde da je bila potištena zbog neuspjele ljubavne veze, ali da nikada nije razmatrala samoubistvo. U istrazi će se vjerojatno uključiti i FBI kako bi rasvijetlio ovu tragičnu situaciju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79