U napuštenom dvorištu pronađena marihuana i 455 komada ekstazija

U napuštenom dvorištu pronađena marihuana i 455 komada ekstazija


Policijski službenici Policijske uprave Prijedor pronašli su juče u Ulici Stepe Stepanovića u Prijedoru, u dvorištu napuštenog stambenog objekta pvc vrećicu sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na marihuanu.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Prijedor, pronađeno je ukupno 462 grama bruto mase marihuane i pvc kutija u kojoj se nalazilo 455 komada tableta koje svojim izgledom asociraju na tablete ekstazija.

“Policijski službenici su na osnovu operativnih saznanja o posjedovanju i prodaji opojne droge od strane S.B. iz Prijedora, preduzeli niz aktivnosti usmjerenih na redukciju ulične prodaje narkotičkih sredstava. Na licu mjesta lišena su slobode dva lica iz Prijedora, nad kojima je izvršena kriminalistička obrada, a u toku je rad na pronalasku osumnjičenog S.B. iz Prijedora”, ističe se u saopštenju.

Dodaje se da je istog dana uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva i po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru izvršen pretres u objektu kuće na adresi stanovanja osumnjičenog lica.

“Policijski službenici Policijske uprave Prijedor nastavljaju rad na pronalasku osumnjičenog S.B. zbog počinjenog krivičnog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga” protiv kojeg će, nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo”, zaključuje se u saopštenju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija