U Posušju zatvoreni ugostiteljski objekti u znak poštovanja prema stradalima

Povodom nezapamćene tragedije u Posušju, kada je stradalo osam mladih ljudi u novogodišnjoj noći u blizini Posušja, iz Ureda načelnika Općine Posušje Ante Begića upućena je sućut obiteljima stradalih.

Također, gradonačelnik je zamolio vlasnike ugostiteljskih objekata da prestanu s radom, “u znak poštovanja prema žrtvama”.

– Povodom tragedije u kojoj je u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih upućujemo najiskrenije izraze sućuti. Također, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad – napisano je na Facebook profilu načelnika Begića, prenosi Avaz.

Inače 2., 3, i 4, 1. su u Posušju proglašeni dani žalosti koji će se se obilježiti i spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Općine Posušje, te na zgradama javnih poduzeća i ustanova kojima je osnivač Općina Posušje.

Zvanični izvještaj policije o tragediji u Posušju: Najvjerojatnije se radi o gušenju

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79