U Sarajevu Toweru lišen slobode Erol Dž. iz Holandije. Pronađen i hekler sa prigušivaćem?

Po nalogu Općinskog suda u Sarajevu, pripadnici MUP-a KS u saradnji sa OSA-om izvršili su pretres stambenih objekata u Sarajevo Toweru, te tom prilikom lišili slobode 39-godišnjeg E.Dž. iz Sarajeva.

Prema zvaničnim informacijama, u stanu je pronađeno i osam kilograma speeda, četiri kilograma marihuane, laboratorija za proizvodnju kanabisa sa 102 stabljike težine 11 kilograma, oko 200 grama kokaina, dvije puške, dva optička nišana, pištolj, municija i određena količina novca u eurima i konvertibilnim markama.

U Sarajevo Toweru pronađeno 8 kila speeda, laboratorija za uzgoj skanka i oružje!?

Kako nezvanično Crna hronika saznaje, slobode je lišen Erol Dž., rođeni Sarajlija koji je dugo godina živio u Holandiji, a navodno je pronađen i hekler sa prigušivaćem.

Erol je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga (član 238. stav 1. KZ FBiH), Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija (član 371. stav 1. KZ FBiH) i krivično djelo iz član 74. ZONDINOM-a Kantona Sarajevo. On se trenutno nalazi u prostorijama MUP-a KS, a uskoro se očekuje njegovo prebacivanje u Tužilaštvo.

Akcija MUP KS je dobila kodni naziv “Fenix”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79