Foto: dalmacijadanas.hr
U Splitu osvanuli uvredljivi grafiti protiv Milanovića: Napadaju ga i zbog veze s Dodikom

U Splitu osvanuli uvredljivi grafiti protiv Milanovića: Napadaju ga i zbog veze s Dodikom


Jutros su na više mjesta u Splitu osvanuli grafiti s uvredljivim porukama upućenim predsjedniku Hrvatske, Zoranu Milanoviću. Grafiti, koji su izazvali osudu javnosti, bili su locirani na Zapadnoj obali i Marmontovoj ulici.

Na Zapadnoj obali su ispisane dvije poruke: “Milanoviću, dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko” i “Milanoviću, udbašu sinjski, uskoro ideš k Maslaču i Perkoviću”. U Marmontovoj ulici je stajao grafit: “Milanoviću, izdajniče ruski, je*ali te Dodik i Putin”.

Ovaj događaj se dogodio nakon posjeta predsjednika Milanovića Splitu, tokom kojeg je obišao Tehnološki park Split Dračevac, gradilište sportsko-rekreacijske zone plaže Žnjan i Staru gradsku vijećnicu.

Prema izvještaju portala Dalmacija danas, komunalci su brzom akcijom uklonili grafite sa splitskih ulica, reagirajući na neprihvatljiv način izražavanja.

Nije ovo prvi put da su se u Splitu pojavili uvredljivi grafiti. Ranije su metom vandala bili gradonačelnik Ivica Puljak i dogradonačelnik Bojan Ivošević.

U skorije vrijeme, policija je uhapsila 24-godišnjeg mladića kojeg sumnjiče za ispisivanje spornih grafita na gradskim zidovima u tri navrata.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija