U Tesliću od jučer nema pitke vode

U Tesliću od jučer nema pitke vode


Zbog kvara na dalekovodu, koji je nastao juče oko 16 sati, a koji je prekinuo napajanje električnom energijom i postrojenje za preradu vode u Studencima, opština Teslić i njeni stanovnici od jučer nemaju ni kap vode.

Naime, jučer poslijepodne oglasili su se i iz preduzeća komunalnih djelatnosti (PKD) “Rad” Teslić, o tome kako je došlo do ovog kvara.

– Obavještavamo korisnike pitke vode iz gradskog vodovoda da je zbog kvara na dalekovodu došlo do prekida u napajanju električnom energijom postrojenja za preradu pitke vode u Studencima, te je došlo do prekida u snabdijevanju pitkom vodom. Ekipe “Elektodistibucije” su na terenu i rade na otklanjanju kvara. Molimo korisnike za strpljenje i zahvaljujemo se na saradnji i razumijevanju – objavljeno je na Facebook stranici PKD “Rad”.

Isto saopštenje je objavljeno i na stranici opštine Teslić, ali od tada nema drugih najava kad bi voda trebala konačno stići u ovu opštinu.

Ogorčeni Teslićani komentarišu da neka naselja nemaju vode već nekoliko dana, dok drugi očekuju da se nadležni jave i obavijeste javnost zašto nema vode iako je struja došla nakon svega nekoliko minuta od nastanka kvara, prenose Nezavisne novine.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija