U zgradi “Ekvator” porušeni nosivi zidovi

U klubu “Kristal” Banja Luci, postoji ozbiljan rizik od urušavanja, s obzirom na ugroženu statiku klupskog prostora u podrumu zgrade “Ekvator”.

Gradska građevinska inspekcija je pokrenula vanrednu inspekcijsku kontrolu nakon nekoliko prijava, ali postupak još nije završen.

Iako ima sumnji u statičku sigurnost, inspekcija nije donijela naredbu o zabrani rada kluba jer trenutno nema dovoljno dokaza da boravak u prostoru može ozbiljno ugroziti goste.

Vlasnici poslovnih prostora u zgradi “Ekvator” su se pobunili zbog započetih radova, strahujući da bi rušenje zidova i preuređenje podrumskih prostorija moglo ugroziti njihove lokale i dovesti do ozbiljnih posledica.

Inspekcija je trenutno u fazi utvrđivanja činjenica, a klupski menadžer tvrdi da je sve u redu nakon što je inženjer statičar pregledao prostor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79