U Zvorniku tri lica zadobila povrede u saobraćajnoj nezgodi

U Zvorniku tri lica zadobila povrede u saobraćajnoj nezgodi


Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Čelopek, danas oko 12.50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, navode iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornika su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo marke „Seat“ kojim je upravljalo lice S.J. iz Zvornika, putničko vozilo marke „Škoda“ kojim je upravljalo lice D.P. iz Zvornika i parkirano teretno vozilo marke „Volvo“, kako navode iz PU Zvornik.

U Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik su upućeni vozač B.Đ. i suvozač G.Đ. iz Zvornika, te vozač B.T. i suvozač R.G. iz Milića.

Od strane dežurnog doktora u JZU Bolnica Zvornik, vozaču D.P. i saputnicima D.P. i M.A. su konstatovane lake tjelesne povrede i pušteni su na kućno liječenje.

Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv lica S.J. podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija