„Ubio je moja dva druga, ja sam legla preko njih kako bi pomislio da sam mrtva”

Dramatične trenutke pucnjave u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu opisuje učenica ove škole, koja je prisustvovala krvavom piru u ovoj ustanovi na Vračaru.

Naoružani dječak je najprije upao na čas istorije, gdje je otvorio vatru.

– Krenuo je nasumično da puca, u ruci je držao dva šaržera, prvo je pucao u nastavnicu istorije, a onda je nastavio dalje. Ubio je dva naša druga, ja sam legla preko njih kako bi pomislio da sam mrtva. Izašao je iz učionice, čuli su se pucnji i dalje. Kada sam ustala vidjela sam mrtvog Dragančeta – rekla je djevojčica.

Potresno svjedočenje preživjelih učenika: Sve je trajalo oko pet minuta, dvije drugarice leže, ne znamo da li su žive

Kako je pojasnila djevojčica, pucač je išao sa njom u odjeljenje.

Podsjećanja radi, učenik je nakon pucnjave pokušao da pobjegne, ali ga je policija ubrzo privela, piše Nova.rs.

Prema najnovijim informacijama, osim radnika obezbijeđenja, ubijeno je i nekoliko djece, ali tačan broj nije utvrđen, mediji spekulišu brojkama od 6 do 8 nastradale djece.

Nove nezvanične informacije o pucnjavi u školi na Vračaru naslućuju da je tragedija mnogo veća nego što je u prvi mah izgledalo, a prema najnovijim informacijama, osim radnika obezbijeđenja, ubijeno je i nekoliko djece. Tačan broj nije utvrđen, mediji spekulišu brojkama od 6 do 8 nastradale djece, piše Blic.

Roditelji čija su djeca u Tiršovoj, kažu da ima 16 povrijeđene djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79