Potresno svjedočenje preživjelih učenika: Sve je trajalo oko pet minuta, dvije drugarice leže, ne znamo da li su žive

Među učenicima koji su preživjeli pucnjavu u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru zavladala je panika, a kako kažu za Telegraf.rs drugari i drugarice su im pogođeni i ne znaju da li su živi.

Srpski mediji: Kosta Kecmanović (14) je likvidirao najmanje šest školskih drugova

“Ne znamo ni da li je obezbjeđenje živo. Pucao je sedmak, u drugare. Dvije naše drugarice leže, pogođene su. Leže, ne znamo da li su žive. Obezbjeđenje je pogođeno. Jedan dječak je pogođen u nogu, drugi u međunožje”, pričaju oni.

Dodaju da ne znaju da li je pucao jedan dječak ili dvojica.

Kako saznaje Telegraf, učenik te škole, koji ide u sedmi razred, došao je u školu naoružan i počeo da puca, sve je trajalo oko pet minuta.

Ovo je učenik (14) koji je pucao u beogradskoj školi

“Bili smo na petom spratu kada smo čuli buku. Nastavnik je rekao da izađemo napolje. Mislili smo da se šali. Ali vidjeli smo razrednu i djecu kako plaču, samo su nas izveli. Vidjeli smo drugara kako je pogođen u nogu. Svi su plakali, samo su nam rekli da izađemo napolje”, pričaju oni.

Dječak (14) pucao je u školi na Vračaru “Vladislav Ribnikar” i likvidirao najmanje šest osoba.

Na lice mjesta upućene su tri ekipe Hitne pomoći.

Srpski mediji: Učenik (14) likvidirao šest osoba u beogradskoj školi

Na terenu je veliki broj policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79