Učitelj jahanja Miloš pipkao dijete, a silovao djevojčicu

Instruktor jahanja Miloš Đ. (68) pred Višim sudom u Beogradu odgovaraće za silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih djela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole u Barajevu.

Jeziv je podatak da je, pet djevojaka bilo maloljetno u vrijeme izvršenja krivičnog djela.

Optužnica je juče predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.
Pritvor

Tužilaštvo je predložilo sudu da produži pritvor Milošu Đ. da ne bi ponovio krivična djela u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti tok krivičnog postupka.
11 godina

Okrivljeni je, kako se sumnja, sva pomenuta krivična djela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su djevojke boravile u klubu radi sticanja vještina jahanja.
Silovanje

Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloljetnu djevojku, koja je u to vrijeme imala 17 godina.
Pokušaj silovanja

Nad djevojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom djevojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dvije punoljetne djevojke u istom vremenskom periodu.
Djevojčice

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična djela nedozvoljene polne radnje nad dvije djevojčice od 13 i 11 godina.

Sve oštećene djevojke dobile su status posebno osjetljivih svjedoka.

Više javno tužilaštvo tražilo je maksimalnu kaznu zatvora za optuženog, prenosi Telegraf.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79