Pritvor za muškarca jer je zapalio vrata restorana “Kum” dok je u njemu bilo 20 gostiju

Pritvor za muškarca jer je zapalio vrata restorana “Kum” dok je u njemu bilo 20 gostiju


Predložen pritvor B.B iz Sokoca osumnjičenom za izazivanje opšte opasnosti

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora B.B. iz Sokoca osumnjičenom da je podmetnuo požar na ulaznim vratima restorana “Kum” u Kazanima kod Sokoca.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. Cijeli slučaj odigrao se 5. marta oko 19 časova u kompleksu Etno naselja “Kum”.

“Osumnjičeni je upotrebom lakozapaljive tečnosti i otvorenog plamena podmetnuo požar na ulaznim vratima restorana, u momentu dok se u restoranu nalazilo oko dvadest gostiju i četvoro radnika. Vatra je oštetila vrata restorana i klima urađaj, a osumnjičeni je pobjegao s lica mjesta automobilom `mercedes`”, navodi OJT Istočno Sarajevo.

Dodaju da je pritvor predložen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni ponoviti krivično djelo. O prijedlogu za pritvor odlučiće Osnovni sud u Sokocu piše Una.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija